MUUT ELÄIMET
TOFU: s.2004 ,Poika,leikattu, oma kasvatti, Väri: valkea harmain merkein. I. Tosca, E.Curry. Seurallinen poika jonka uteliaisuudella ole rajaa.
FRODO: s.23.3.2008,Helsinki , Leikattu Poika. Komea ja seurallinen poika ;)Asustelee poikansa kanssa sisäkissana, ulkoilee pieniä aikoja ja käy katsomassa mikä on tallilla meininki :).

ROSSO: s.27.5.2012, Leikattu Poika. Frodon poika, touhukas, seurallinen ja vauhdikas pikku mies. Pinja ja Rosso ovat olleet ylimpiä ystäviä aivan Pinjan vauva-ajoista lähtien :)

VELHOS.7.8.2013, Hauho, Leikattu Poika. Pieni suuri leijonamme, komea ja todella seurallinen ja touhukas poitsu, vauhtia riittää- joskus vähän liikaakin.. Missä kolina kuuluu tai verhot heiluu- sieltä löyttä Velhon ;)

MILLI JA RÖLLI:Nämä hurmaavat kissasisarukset muuttivat meille helmikuussa 2013, olivat lopetuspiikille menossa omistajan aikapulan vuoksi ja halusin tarjota näille ihanille kissatytöille hyvän loppuelämän kodin. Molemmat ovat todella seurallisia, ihania sylikissoja joista Milli on päättänyt asustella tallilla, Rölli taas asustelee sisällä ja ulkoilee pieniä aikoja, hyvällä kelillä... varsinainen prinsessa ;) <3.