AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista sivu päivitetty 1.2.2016

Huom! Loput tallin seinäkalenterit alehintaan, pari kappaletta jäljellä! Hinnat 10/6 euroa. Halvemmassa "versiossa" Opelin kuva on eksynyt kahden kuukauden kohdalle, muuten samanlainen kun tuo toinen "Priima"versio :) Voin myös postittaa kalenterin.

Joulu lähestyy, hommaa hevosaiheisia lahjoja pukinkonttiin tai esitä oma toive pukille näistä. Tarjolla olisi mm. Tallin seinäkalentereita 12 euron hintaan, Tallin pipo(muutama kpl jäljellä)15 euroa, erilaisia ratsastustuntilahjakortteja tai osta/toivo vaikkapa kesäleirille paikka, leirit ovat varattavissa jo tallilla sekä nyt myös netissä, tarkemmat tiedot tallin facebook ryhmässä. Lisätietoa lahjoista saapi minulta! Ps. Ensi viikolla on viimeiset tunnit ennen joulutaukoa, ota tonttulakki tunnille mukaan!


TALLIN SUOSIKKIHEPPA 2015- Äänestys on käynnissä! Jokaisella yksi ääni (yksityisten omistajat saatte äänestää omanne lisäksi tallin heppaa, mut arvontaan osallistutte yhdellä äänellä :)), äänestää voi tallilla lipukkeella, tallin faceryhmässä yksityisviestinä tai kommentoimalla alle tai tekstarina mulle, numero 0407091292. Äänestys päättyy 24.12. Klo.12 ja tulokset julkaistaan tallin facebook-ryhmässä sekä tallin kotisivuilla. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Ilmainen ratsastustunti! Äänestää voit kaikkia tallimme heppoja eli yksityisetkin on mukana äänestyksessä. Äänestyksen voittanut hepo palkitaan Aattoiltana, hän saa muita enemmän rapsutuksia, extraporkkanoita, omenoita yms. Mukavaa joulunodotusta ja äänestäkää omaa suosikkia!


KISATULOKSIA:


SUONENJOKI 31.10.2015

Jenni Kumpulainen ja Windy voittivat Itä-Suomen alueen aikuismestaruuden, Onnea Jenni ja Windy!

Samoissa kisoissa Janika Kinnunen ja Windy sijoittuivat 70cm luokassa hienosti 4. Onnea janika ja Windy!

Mukana myös kisoissa kisakokemusta hankkimassa olivat myös Laura ja Fantti.


Tämän vuoden viimeinen leiri pidettiin viime viikonloppuna melko myrskyisissä olosuhteissa, kentän aidat kärsivät ja hallin katosta irtosi muutama kattopelti sekä pari isoa puuta kaatui...kaikesta huolimatta oli mahtava viikonloppu! Kiitos kaikille kesän ja syksyn leiriläisille, nähdään jälleen!

Ps. Ensi kesän leirejä voi jo varata, Tervetuloa!


Kaikki tunnit meillä pitää toistaiseksi Pauliina, itselläni on edessä selkäleikkaukseen meno. Kun siitä kuntoudun niin palaan sitten jälleen tunnin pitoon :)


19.9.2015 Sorsasalossa kävivät hyppäämässä Annika Manninen ja Jenni Kumpulainen Windyllä, tukosena puhtaat radat ja ruusukkeet molemmille, hyvä tytöt ja Windy!


Hei kesän 2015 leiriläiset ja kurssilaiset! "Muisteluviikonloppuleirit" pidetään nyt syyskuussa ja lokakuun alussa.
Leirien ajankohdat ja varaustilanne(6.9.)
18.-20.9. (Tilaa on)
25.-27.9. (TÄYNNÄ) 2.-4.10. (8 paikkaa varattu/ muutama vapaana)
Leiri kestää perjantaista sunnuntaihin ja sisältää neljä ratsastustuntia, täysihoidon ym.puuhastelua heppojen kanssa, saunotaan ja paistetaan lettuja sekä katsellaan kuvia/videoita kesältä. Ilmoittautua voit heti, paikkoja rajoitetusti. Viikonloppulerille voi siis osallistua kaikki kesän leiriläiset, kurssilaiset sekä jos paikkoja jää, ovat myös kaikki tallilla ratsastavat tervetulleita leirille, teille voidaan järjestää myös oma viikonloppu jos Muisteluviikonloppuleirit täyttyvät leiriläisistä ja kurssilaisista. Viikonloppuleirin hinta normaalisti 150 euroa, kesän leiriläisille/kurssilaisille 120 euroa. Tervetuloa!
NÄYTTELYTULOKSIA
25.7.2015 MIKKELI KV, Tuomari:Paula Rekiranta
Esmari Honey Rider, AVO ERI1 SA PN1 VSP CACIB!!!!! <3

Torstaina 16.7. Iltakurssilaisten maastoporukassa muutama paikka vapaana! Maasto on kestoltaan n.pari tuntia, lähtö klo.18 jälkeen kunhan hepat on laitettu. Mennään reippaitkin pätkiä matkan varrella joten maastoporukka soveltuu jo kokeneille ratsastajille. Hinta 40 euroa, Tervetuloa!

Syksyn vakiotuntipaikat ovat varattavissa! Vietämme häitämme elokuun loppupuolella joten Vakiotunnit alkavat täysipainoisesti syyskuun alussa.
Parhaiten varaustiedustelut onnistuvat näin kesäisin joko sähköpostitse tai tekstarilla, soittaakin toki voi, mikäli en pääse vastaamaan, jätä vastaajaan viesti niin otan yhteyttä teihin kun kuuntelen viestit :) Tervetuloa sekä uudet että vanhat ratsastajat mukavaan porukkaan harrastamaan! ;)

Kesäkuun leirit ja kurssit ovat pidetty, kiitos kaikille osallistujille, mukavaa oli ;)
Nyt hevoset sekä me immeiset jäädään hetkeksi ansaitulle kesälomalle, ratsuilut jatkuvat 14.7. aikuisten iltakurssin merkeissä, kurssilla vielä 1-2 paikkaa vapaana!
Syksyn tuntivarauksia otamme vastaan myös loman aikana, parhaiten tavoitat meidät lähettämällä sähköpostia tai tekstarin :)

NÄYTTELYTULOKSIA
27.6.2015 Pieksämäki, tuomari Kirsti Louhi
Finnstone's Brand New Star, Jun ERI2
Esmari Honey Rider, AVO ERI1 SA PN1 VSP ja Lunan kolmas SERTI!!! <3
Kuvassa Luna ja ROP uros Corydon Catch Me Driftin

NÄYTTELYTULOKSIA:
28.6. Luumäki Collieiden Erikoisnäyttely
F. Born to be Charmer JUN ERI
F. Boss is Back JUN ERI
F. Brand New Star JUN ERI3
Esmari Honey Rider EH
6.6.2015 Keitele, tuomari Pirjo Aaltonen
F. Brand New Star JUN ERI1 SA PN4
Esmari Honey Rider AVO ERI2 SA PN2 SERT!

Kesäkuun kursseilla tilaa vielä!! Tarjolla olisi estekurssi sekä yleiskurssi, tasoryhmissä. Kurssiajat 2.-4.6. sekä 23.-25.6. Hinta vain 150 euroa. Kts. leirit sivulta lisätietoja! Tervetuloa!
Kisatuloksia

9.5.2015 Sorsasalo

Pauliina ja Elandra, 80cm 40.sija 4-72,97 ja 90cm 13.sija 0-71,39, hieno rata! mukana myös Opelilla Pauliina ja Janika mutta estekonkarimme ei ollut kisafiiliksessä kyseisenä päivänä.. kotona hyppäsi sit viikolla 80-90cm rataa korkealta ja kovaa, aina ei voi voittaa ;)

3.5.2015 Siilin Ratsastuskeskus

60cm

1. Heta Laitinen- O'Blend

2. Erika Kajander- Lapinjärvi Fina

Kisoissa starttasivat myös Annika Manninen-Faksi, Katja Tikkanen-Faksi, Janika Kinnunen-O'blend(70cm/6.sija) sekä Pauliina-Elandra(80cm/4.sija ja 90cm/hyl.)


Outokumpu 19.4.2015, Tuomari Irina Polataeva
Esmari Honey Rider "Luna" NUK ERI1 SA
Finnstone's Brand New Star "Lumi" JUK ERI3
F. Boss is Back "Eppu" ja F. Born to be Charmer "Venni" JUN EH
F. Brilliant Star "Tara" ja F. All I Need " Nipsu" JUN H ja AVO H
Kiitos kaikille mukana olleille :)
Luna Paras narttu kehässä
Lumi ja Tara

Enduro 7.6.1992-25.2.2015
" Tallin piha on aivan hiljainen,
kaikista rakkain on nyt poissa.
Sydämesi oli täyttä kultaa,
pystyin kaikessa sinuun luottamaan.
Monelle oppia ratsastuksen saloista annoit
ja ihan pienimmätkin ratsastajat turvallisesti selässäsi kannoit.
Kyyneleet nää ne on rakkautta ja ikävää,
mutta myös kiitollisuutta kun olit niin monta vuotta osa meidän elämää.
Nyt ei vanhuuden vaivat menoasi paina,
laukkaa vapaana onnen laidunmailla."
Rakastan ja Kaipaan Sinua aina <3

Kesäleirit ovat lähes täynnä, muutamia paikkoja vielä vapaana! Kesäkurssit tulevat tallin sivuille varattavaksi 3.3.!!! Tervetuloa!

NÄYTTELYTULOKSIA:
Lahti 31.1. KR Pentunäyttely, Tuomari Elena Ruskovaara
F. Born To Be Charmer Pek2 KP, F. Boss Is Back Pek3, F. Brilliant Star Pek2, F. Brand New Star Pek4.
Ensimmäinen colliekasvattajaryhmäni esitettiin myös tuloksena ROP-kasvattaja!!! ;)


SUOSIKKIHEVONEN 2014 on oma kasvattimme Liekki!!
Liekki voitti täpärästi, saaden yhden äänen enemmän kuin Kukka.
TALLIN SUOSIKKIHEVONEN 2014:
1. Liekki
2. Kukka
3. Opel
4. Enduro, Faksi, Minni ja Fina
näiden lisäksi lähes jokaisella hevosella oli 1-2 ääntä ja ihaniahan he kaikki ovat jokainen omalla tavallaan.
Liekki palkittiin extraporkkanoilla ja Ilmaisen ratsastustunnin voitti Laura Mykkänen, onnea!
TALLIN SUOSIKKIHEPPA 2014 ÄÄNESTYS!
Perinteinen äänestys on käynnissä tallilla. Mikäli et ole tallilla päässyt käymään niin äänestää voit Facebook ryhmässämme tai tekstarina numeroon 040-7091292. Äänestysaikaa on aattoaamuun asti, kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan ilmainen ratsastustunti ja tulokset julkaistaan tallin seinän lisäksi täällä kotisivuilla sekä facebook ryhmässä. Nyt siis kaikki äänestämään omaa suosikkiaan! :)

Esikoisemme syntyi 28.10.2014. Prinsessalla oli pituutta syntyessään 52cm ja painoa 4270g. Hän on kyllä maailman ihanin ja ihmeellisin pikkutyttö!!!! <3 <3.
Olen itse toistaiseksi äitiyslomalla, Pauliina pitää olemassa olevien ryhmien tunnit. Uusia tuntiryhmiä teemme kunhan palailen äitiyslomalta, jolloin myös uudet asiakkaat ovat tervetulleita! :)

KISATULOKSIA:
NERKOO 11.10.
60cm,
1. Katja Tikkanen- Windsock
2. Annika Manninen- Windsock
Mukana oli myös Jenni Faksilla 70&80cm, mutta ei tällä kertaa sijoittunut.
SIILIN RATSASTUSKESKUS 5.10.
60cm,
1. Janika Kinnunen- Windsock 0-59,62
11. Elma Pakarinen- Sonnenblumen 4-56,97
11. Aada Lehtoranta- Sonnenblumen 4-63,34
70cm
1. Janika Kinnunen- Windsock 0-49,29
17. Elma pakarinen- Faksi 8-47,54
80cm
2. Pauliina Heikkinen- Elandra 0/0-28,56
90cm
3. Pauliina Heikkinen- Elandra 0/4-39,03
SIILIN RATSASTUSKESKUS 4.10.
C-merkin kouluohjelma 1997
9. Erika Kajander- Lapinjärvi Fina 59,583%
10. Frida Kajander- Lapinjärvi Fina 59,444%
SORSASALO 27.9.
70cm
1. Janika Kinnunen- Windsock 0-65,16
80cm
15. Pauliina Heikkinen- Elandra 0/0-37,17
NERKOO 26.9.
80cm
1. Pauliina Heikkinen- Elandra
mukana myös Elma ja Faksi(60&70cm) sekä Aada ja Elandra(70cm) mutta sijoituksia ei tällä kertaa tullut.
25.8. Uusi poni saapui laumaamme. Kaunis ja kiltti Fina on yksityinen poni ja hän asustelee meillä sen aikaa kunnes omistajat saavat oman tallinsa valmiiksi. Fina käy välillä myös tunneilla.

Osa hevosistamme ovat vielä vuokraajia vailla. Raskauteni vuoksi etsimme osalle hevosistamme luotettavia, mukavia vuokraajia 1-4 päivänä viikossa hevosesta riippuen, tunnit pyörivät edelleen myöskin 3 päivänä viikossa. Hinta 15-12€/krt, riippuen vuokrauskertojen määrästä/viikko. Etusijalla "omat ratsastajamme" sekä vakiovuokraajat jotka sitoutuvat vuokraamaan hevosta pidemmäksi aikaa/useamman kerran viikossa. Ota yhteyttä ja laita sähköpostia mulle jos kiinnostuit, kerro lisää itsestäsi ja millaista hevosta etsit/jos on joku meidän hevosistamme kuka erikoisesti kiinnostaa :) Kerron mielelläni sitten lisää vuokraamisen "pelisäännöistä", osoitehan on koivusaarentalli@gmail.com. Tervetuloa mukavaan porukkaan ratsuilemaan!
Ps. Osku ja pari muuta etsivät myös luotettavaa/osaavaa ylläpitopaikkaa talven ajaksi samaisesta syystä ;)


Lasten alkeiskurssilla vielä pari paikkaa vapaana! Ryhmä aloittaa heti kun saamme ryhmän kasaan, lisätiedot Pialta esim.sähköpostitse, Tervetuloa!

NÄYTTELYTULOKSIA:
10.8.2014 HELSINKI, MAAILMAN VOITTAJA-NÄYTTELY,
Tuomari: Mr. Rainer Vuorinen
Esmari Honey Rider "Luna" JUN ERI!! Hieno tulos turkittomana. Nyt jäädään Lunan kanssa turkin (ja mun mahan:)) kasvatustauolle ja palataan kehiin sit myöhemmin ;)
Collien yksi urospentu hyvää kotia vailla, lisätietoja ja kuvia kts.Kennel sivu :)

Syksyn vakiotunnit varattavissa! Tunnit alkavat viikolla 35. Lapsille ja aikuisille kokoamme uusia alkeisryhmiä sekä toista valmennusryhmää kasaamme myös. Tunteja kaikentasoisille, Tervetuloa uudet sekä tutut ratsastajat mukavaan porukkaan ratsuilemaan!
Tuntihinnat: Irtotunti 20€, Vakiotunti 18€, 10. kerran kortti 180€, 11. tunti Ilmainen!

NÄYTTELYTULOKSET SAWO SHOW 1.-3.8.
Tuomarit: Andrew Brace, Englanti, Dirk Spruyt, Belgia sekä Gert Christensen, Tanska.
Turkkinsa pudottanut Luna Pe Jun EH, La ERI, Su EH4.
Kasvattini Finnstone's All I Need, Nipsun ekat näyttelyt, Pe AVO EH, Su AVO ERI3 :)

NÄYTTELYTULOKSIA.
RISTIINA KR 19.7.2014, Tuomari Nina Jagner
Esmari Honey Rider JUN ERI1,
Riverside Song Guide Me Home EH.

HEPAT LOMAILEVAT VIIKOLLA 30, jolloin myös eläinlääkäri käy raspailemassa heidän hampaat :)

Keskiviikkona 16.7. vielä joitakin paikkoja vapaana iltatunneilla!
NÄYTTELYTULOKSIA:
OULU KV 13.7.2014, Tuomari Marja Talvitie,
Esmari Honey Rider "Luna" JUN ERI1 SA PN3 VARA SERT!
KOKKOLA KV 12.7.2014, Tuomari Lidija Oklescen, Slovenia,
Esmari Honey Rider "Luna" JUN ERI1 SA!

NÄYTTELYTULOKSIA:
JUVA KR 5.7.2014, tuomari Leila Kärkäs
Riverside Song Guide Me Home "Kevin" AVO EH4
ja meidän superihana Luna, Esmari Honey Rider JUN ERI1 PN1 VSP SERT!!!!! <3

Sivuille lisätty paaaljon kuvia. Lähes jokaiselle hepalle on lisätty kuvia omille sivuille sekä kuvagalleriaan lisätty kesäkuvia 2014 kansio, joten eikun selailemaan heppojen sivuja ;)Myös kennel sivu on uusittu ja koirien/kasvattien sivut on työn alla... Lisää kuvia tulossa edelleen!

Ellen ja Tepon Collievauvat syntyivät 5.6.2014!
Katso lisää Kennel sivulta!

Lunan näyttelytuloksia:
10.5. KV Helsinki, Leila Kärkäs. JUN ERI1, PN3, VARA SERT, ROP JUNIOR!
17.5. KV Joensuu, Livija Zizevske, Liettua. JUN ERI1, PN3!
18.5. KR Joensuu, Lena Danker. JUN ERI2.


KISATULOKSIA
Siilinjärven Ratsastuskeskus 3.5. Pauliina kävi hyppäämässä Faksin ja Draaman kanssa yhdet luokat, Faksin kanssa sijoittui 1.sijalle, Draaman kanssa oli 7.


Lunan kanssa ollaan käyty harjoittelemassa tulevia näyttelyitä varten ja neiti onkin menestynyt hienosti!
Match Show: Leppävirta 24.4. BIS-2, Kuopio 1.5.sinisten pentujen 2.
ja Kuopio 3.5. BEST IN SHOW!


KESÄKURSSIT VARATTAVISSA!
Kurssit 24.-26.6. sekä 16.-18.7.
Kursseilla ratsastusta 2 tuntia/päivä, yksi lämmin ruoka/päivä, puuhastelua hevosten kanssa sekä kuljetus tallille/kotiin tarvittaessa tallin puolesta. Kurssiaika 9-16. Hinta 55€/päivä. Lisätietoa Leirit sivulla!

Kisatuloksia, 30.3. Siilin Ratsastuskeskus. 4 starttia ja kolme 1.sijaa, hienosti siis meni! Kiitos Elma, Stiina&Pia.P. Heppojen hoidosta kisoissa :)
Kuvissa Pauliina ja Faksi.


Kesä lähestyy ja leirit alkavat olla jo täynnä, toimi siis pian jos haluat vielä leireille mukaan!
Kesäkursseille paikkoja voi alkaa varailemaan, myös aikuisten kursseja/iltakursseja aletaan suunnittelemaan huhtikuussa!
15.3. Uusi hevonen haettu laumaamme! Armi on meillä hoidossa ja ratsastettavana, hän myös käy välillä kokeneempien/ aikuisten tunneilla. Kaunis ja kiva tamma, lisätiedot Armin omalta sivulta :)
Kesäleirit ja kurssit varattavissaalkaen viikolla 3. Lisätiedustelut koivusaarentalli@gmail.com. Tervetuloa!


Kajaani 12.1.2014 Tuomari Birgitta Svarstad, Ruotsi.
Esmari Honey Rider "Luna" Rop-pentu, tuomari kehui tytön maasta taivaisiin, "She is so lovely and when she moves, she just flow's" <3


TALLIN SUOSIKKIHEVONEN 2013 äänestys:
1. Enduro
2. O'blend
3. Faksi ja Minni
Enduron paikkaa ei kyllä näy kukaan heiluttavan, vuosi vuodelta vanha herra on ykkönen! Ei se kyllä mikään ihme olekaan kun hevosella on sydän täyttä kultaa! Hän on myös minulle kaikista rakkain hevonen, jos heitä nyt ylipäätään "järjestykseen" voi laittaakaan :).Myös kaikki muut hevoset sai myös ääniä melko tasaisesti, ja jokainen heistähän on omalla tavallaan aivan ihana <3 Ilmaisen tunnin sai Riikka Kettunen, Onnea!


HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2014 KAIKILLE ASIAKKAILLEMME!
Olemme joululomalla 26.12. saakka jonka jälkeen pidetään joulumaastoja sekä muutamia tunteja, ota yhteyttä mikäli olisit halukas tulemaan joko tunnille tai maastoon 27.-28.12!
Kevätkauden vakiotunnit jatkuvat viikolla 2 uuden vuoden ja loppiaisen vieton jälleen normaalisti. Joitakin paikkoja joissain ryhmissä on vielä vapaana!

Iloista Joulua kaikille tallilla kävijöille!


Ilmoittaudu mukaan perinteisiin joulumaastoihin jotka pidetään tänä vuonna 27.-28.12. Muutama paikka on vielä vapaana!
Valittavana on 1-2 tunnin maastoja, maastoja on myös eritasoisille ratsastajille. Tervetuloa mukaan!


Tallin SUOSIKKIHEVONEN 2013 ÄÄNESTYS alkaa sunnutaina 15.12. Äänestää voi omaa lempihevostaan kerran joko äänestyslipulla tallilla käydessään tai tekstiviestillä/sähköpostilla(tämä tapa on hyvä esim.leiriläisille jotka eivät pääse tallille;)).
Äänestää voi kaikkia tallin hevosiamme, myös yksityisiä(Lista löytyy tarvittaessa hevoset sivulta :)) Kaikki tallilla kävijät nyt siis äänestämään omaa suosikkia!
Äänestysaikaa on 30.12. saakka ja tulokset julkaistaan 31.12.
Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan yhdelle Ilmainen Tunti!
Tallin Suosikkiheppa sekä kaikki muutkin nelijalkaiset palkitaan Omenoilla ja porkkanoilla ;)


KISATULOKSIA: PIEKSÄMÄKI 26.10. Mukava päivä Pauliinan, Faksin ja Draaman kanssa kisoissa.
Pauliina-Faksi 70cm 1.sijalle, Pauliina-Faksi 80cm 8.sija, Pauliina-Draama 90cm 4.sija ja 100cm rata jäi harmittavasti kesken, Pauliina kävi tutkimassa maneesin pohjaa sarjan toisen osan kohdalla, siihen asti hienosti puhdas rata! Ja eikun kohti seuraavia kisoja.... ;)


Lanessa siirtyi meidän ja Anne Tiikkaisen omistukseen 15.10.


Lahti 20.10.2013
pentunäyttelyssä meidän Luna, Esmari Honey Rider oli hienosti Rop-pentu, mukana 15 collievauvaa, muun muassa Lunan 4 sisarusta. Kennel Esmari oli Rop-kasvattaja, Luna esiintyi myös siellä hienosti! Hyvin alkoi siis meidän "pikkuisen" näyttelyura ;)


KISATULOKSIA: LAPINLAHTI, NERKOO 6.10. Pauliina ja Faksi voittivat 60cm luokan ja sijoittuivat toiseksi 70cm luokassa, hyppäsivät harjoituksen vuoksi pienet luokat koska herra hevonen ehti olla meillä kisoihin mennessä vaan kaksi päivää joten haluttiin mukava kokemus molemmille kun taas yhteinen taival heillä jatkuu ;) Pauliina voitti Draamalla 80cm luokan, 90cm luokan sijoitusta ei tiedetä koska kisatuloksia ei ole nettiin laitettu...vieläkään. Hienosti meni siis kisapäivä!
"Poika on tullut kotiin"! Faksi saapui meille tällä kertaa jäädäkseen, Kts. lisää Hevoset sivulta. Faksi käy tunneilla ja onkin ollut tosi suosittu poika tuntilaisten keskuudessa, eikä ole mikään ihme, on hän sellainen sydäntenmurskaaja <3 Faksi myös kilpailee Pauliinan sekä tuntilaisten kanssa lähitalleilla.
Huomenna saapuu tallille uusi hevonen. Kyseessä on vanha tuttu joka tällä kertaa tulee jäädäkseen, herra sulatti meidän sydämet kun ensimmäistä kertaa meillä muutama vuosi sitten asusteli ja nyt kun hän oli myynnissä, eipä kahta kertaa tarvinnut meidän miettiä... <3
Pidetään teitä vielä jännityksessä hetki, käykää kurkkaamassa sivuja to iltana/ perjantaina niin sitten näette kuka komistus on palannut!


Kisatuloksia, 22.9. Siilin Ratsastuskeskus. Pauliina ja Draama 80cm, 10.sija, seuraavaan luokkaan löytyi jarrut ja tuloksena 90cm radalta 3.sija.


Syksyn tunnit ovat pyörähtäneet elokuussa käyntiin! Ryhmiä kaiken tasoisille, myös uudet ratsastajat ovat Tervetulleita!
Syksyllä alkoi myös mm. uusi lasten sekä aikuisten alkeisryhmä, aikuisten ryhmässä 1-2 paikkaa vapaana, lasten ryhmä täynnä. Toista lasten alkeisryhmää kerätään kasaan joten mukaan mahtuu alkeistunneille vielä.
Kaikki Ryhmät ovat lähes täynnä, joitakin paikkoja vielä vakiotunneille löytyy, kysy lisää!
Myös Talutusratsastusta kaiken ikäisille!
Tuntihinnat: Ratsastustunti 18 euroa,
10 tunnin kortti 180 euroa, 11.tunti on Ilmainen, kortti voimassa 4kk ostopäivästä!

Tervetuloa!


Aikuisten ja nuorten kurssit 6.-8.8, sis. koulutunti, estetunti sekä pitkä maasto. Hinta 60 euroa.
Toinen ryhmä täynnä, toisessa vielä tilaa! Lisätiedot ja ilmoittautumiset koivusaarentalli@gmail.com


Uusi perheenjäsen!
Esmari Honey Rider "Luna" s.10.5.2013 on uusin perheemme jäsen. Hän on Tepon siskopuoli, heillä on sama emä, Woodmill's di Flame Macy "Miisa". Isänä on komea Englannintuonti Shandlmail Soul Strider "Timi". Tämä reipas ja rohkea tyttö sulattaa kaikkien sydämet ja on jo rohkeasti tallilla tutustunut hevosiin ja ratsastajiin :)


KISATULOKSIA:
Purolan Ratsastuskeskus 2.3.2013
4 starttia, 2 ruusuketta :)
Jenni ja Windy 60cm, voitto ja 80cm puhdas rata ja nopein perusrata, sijoitus 7.
Pauliina ja Draama, 80cm sijoittui 2. ja 90cm hieno ja vauhdikas rata, toisesta vaiheesta yksi pudotus, ilman sitä olisi sijoittunut myös siinä luokassa 2.
Hyvä tytöt ja meidän huipputammat <3


KESÄLEIRIT JA KURSSIT VARATTAVISSA! Leirit alkavat täyttyä joten tilaa oma ilmoittautumiskaavakkeesi ja varaa oma paikkasi kesän leireille pian :)
Tilaa ilmoittautumiskaavake sähköpostitse tai tekstarina tai ota tallilta mukaan ja varaa paikkasi!
Kurssitarjonta monipuolistuu myös kesällä, uutuutena heinäkuussa iltakurssit eri teemoin,
nämä kurssit sopivat hyvin myös aikuisille :)
Lämpimästi Tervetuloa leireilemään tai kurssille kaikki vanhat sekä uudet asiakkaamme!


Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille ihanille asiakkaillemme!


KOIVUSAAREN TALLIN SUOSIKKIHEPPA 2012:

1. ENDURO

2. WINDSOCK

3.KUKKA/ GOLDIE

Myös muut hepat sai tasaisesti ääniä, Lande ja Pepe olivat jaetulla 4. sijalla samalla äänimäärällä.

Kaikki hepat "lahjottiin" Extra porkkanoilla ja leivillä ;)


JOULUARVONNAN VOITTAJAT:
Ilmainen Ratsastustunti: Moona Ruotsalainen
-50% ale ratsastustunnista: Hanna Airaksinen
Kesäleiristä/ -kurssista Ale 10€: Emmi Korhonen
Ratsastushanskat(erilaisia/värisiä): Pauliina Rautiainen, Sarkku Toivanen, Kerttu Snäkin, Katja Tikkanen sekä Sari Pirskanen
Raippa(eri värisiä): Aapo Korhonen sekä Anne Tiikkainen

Palkinnot saa tallilta kun tunnit jatkuvat tammikuussa, Onnea voittajille ja kitos kaikille osallistujille!


JOULUMAASTOON! Joulumaastoja 27. JA 29.päivä, ryhmät täynnä!
Maastot tasoryhmissä, kesto reilu tunti- puolitoista tuntia, riippuen matkavauhdista ;)
Maaston hinta 20 euroa. Tervetuloa!


Joulu on jo ovella... tämä viikko tonttuiltiin tunneilla, ilman satulaa ja tonttulakit päässä, niin ratsastajilla kuin hevosillakin ja hauskaa oli! Pienet joulupaketit jaettiin myös kaikille tuntilaisille tuntien jälkeen kotiin viemisiksi ;)
Tallilla on myös tämän viikon ollut arpajaiset ja Tallin suosikkiheppaäänestys, leiriläiset ym. vielä ehdit äänestää suosikkiasi tekstarilla, tulos julkistetaan täällä Ajankohtaista sivulla 25.12. kuten myös keitä onni suosi Arpajaisissa :)


KESÄLEIRIT 2013 VARATTAVISSA PIAN!
Kesän 2013 leirit ja kurssit myynnissä pian. Tästäpä vaikka hyvä joululahja idea! Joululahjaksi voit myös ostaa lahjakortteja ratsastustunneille sekä tallin pipoja, joita tilasin muutamia ylimääräisiä kappaleita tallille myyntiin pipoja tilanneiden lisäksi :)


KISATULOKSIA: Leppävirta:18.11.2012
3 starttia ja kahden ruusukkeen päivä. Jenni Kumpulainen ja Windy voittivat 60cm luokan ja sijoittuivat 80cm luokassa 3. Hienot radat molemmilta ja Jenni vasta toista kertaa tamman kyydissä ;)Windy, meidän ruusukehai :)
Pauliina ja Draama meni hienosti nollilla alkuradan 80cm kunnes rakas siskoni teki erittäin harvinaisen virheen, tykkäsi vissiin possuesteestä niin kovin että hyppäsi sen kahteen kertaan kun piti kääntää sarjalle ;) No aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Hieno voitto kuitenkin 90cm edellisistä kisoista alla niin hyvähän tästä on jatkaa ;)
KISATULOKSIA:
PIEKSÄMÄKI 27.10. Pauliina ja Draama sijoittui 3. 80cm luokassa ja VOITTI hienosti 90cm luokan!
Videoita radoista tulossa.
Halloween-naamiaisteeman mukaan yhdistettiin kaksi harrastusta, Hevoset ja KalPa ;)


KISATULOKSIA, PIEKSÄMÄKI 12.8.
3 ruusukkeen päivä, neljästä startista. Pauliina ja Draama, 2 ruusuketta toinen 60cm luokasta ja 80cm luokassa voitto!
Noora ja Windy, ruusuke 60cm luokasta, hienon perusradan jälkeen harmittava pudotus 80cm uusintaradalla toi 7.sijan.


Syksyn vakiotunnit ovat lähes täynnä, Muutamissa ryhmissä vielä muutama paikka vapaana.
Mikäli en pääse vastaamaan puhelimeen, jätä vastaajaan nimesi numerosi sekä maininta tuntien varauksesta tai tekstiviesti niin soittelen teille päin heti kun on tilaisuus :)


Leirikesä 2012 on vietetty, kiitos kaikille leiriläisille,


Elandra "Draama" saapui laumaamme 9.6.
Pauliina löysi iteselleen pitkällisen etsinnän jälkeen uuden neitokaisen, tällä tammalla olisi tarkoitus käydä kisoissa kesän mittaan ympäri pitäjää ;)
Draama on myös osittain tunti- ja leirikäytössä.

Kesäleirit alkavat 11.6. ja kestävät elokuulle saakka. Kevään viimeiset vakiotunnit ratsastettiin 5.6. ja hevoset loimailevat leirin alkuun saakka.
Heinäkuussa arkisin on tunteja, myös 1-2 tunnin mittaisia maastoja järjestetään
kysynnän mukaan tarvittaessa päivittäin.
Syksyn vakiotunnit alkavat elokuussa, heinäkuussa voit alkaa varailemaan paikkaa niille.

Kesän ja syksyn tuntitiedustelut ja varaukset puhelimitse tai sähköpostilla,

jätä tekstari tai vastaajaan viesti mikäli en pääse vastaamaan puheluusi,
tai lähetä asiasta sähköpostia, niin otan teihin yhteyttä.
Leirien aikaan on tuntien pitoa ym.pitkin päivää ja iltaa etten niiden aikana usein pääse puhelimeen vastaamaan :)
Kesäkursseilla ja muutamalla leirillä vielä tilaa, varaa paikkasi yksilölliselle ja edulliselle hevosteluviikolle.
Kesällä 2012 paljon uutta ohjelmaa sekä uusittu estekalusto sekä maastoesteitä.
Katso tarkemmin tietoja leirit sivulta :)
Max ponin kärryineen tapaa SU 29.4. klo.10-13 Kumpusen koulun tapahtumassa.
Tervetuloa kaikki ajelulle tai muuten vaan moikkaamaan Maxia ja meitä ;)

Hieno oli päivä, nautittiin auringosta ja iloisista lasten ilmeistä Maxin kyydissä, paljon oli pieniä ja isojakin kyyditettäviä. Niin ja oli siellä pari muumiakin ;)


18.4. Osallistuin Kuopiossa Hevosyritys huippukuntoon-luentopäivään jossa käsiteltiin hevosyritysten ympäristöosaamista erilaisista näkökulmista, oli mielenkiintoinen päivä josta jäi paljon hyviä ideoita ja neuvoja omaan käyttöön.
Huomio Kesän 2011 leiriläiset!
Kesäleirin varausmaksusta saat 10 euron alennuksen mikäli ilmoittaudut 29.2. mennessä!
Ilmoittautumiskaavake on sama kun viime vuonna joten voit käyttää sitä, niitä saa myös tallilta sekä sähköpostitse!

Muutama paikka vapaana 2.-4.3. järjestettävälle muisteluviikonloppuleirille!


TALLIN SUOSIKKIHEVONEN 2011 ÄÄNESTYSTULOKSET

1. V.G. GOLDEN GIRL

2. WINDSOCK
3. O'BLEND
s 4. jaetulle sijalle tulivat: ENDURO, LANDEIJS JA NORD

Äänestäjien kesken arvottiin muutama palkinto:

ILMAINEN RATSASTUSTUNTI: Senja-Maria Toivanen
15 EURON ALENNUS KESÄLEIRISTÄ 2012: Emmi Korhonen
RATSASTUSHANSKAT: Annika Manninen
KIITOS Kaikille äänestäjille, Goldie mamma palkitaan porkkanoilla ja omenoilla ;)


29.12. Joulumaastot klo.12-15, maasto kestää n.puolitoista tuntia, jouluisia asuja toivotaan ylle ;) Pari paikkaa maastoihin vielä vapaana!


HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA ASIAKKAILLEMME!
Hevosten joululoma 20.12.-3.1. Vakiotunnit jatkuvat jälleen 4.1.
Keskiviikon HeB ryhmässä muutama vapaa paikka!!!


Uusi poni saapunut porukkaan!!! Nuori, kaunis, kiltti...ja Blondi =) 3 vuotias Haflinger tamma haettiin laumaamme Etelä- Suomesta ja hänestä tuli Kukan paras kaveri.
Neiti sai ulkomuotonsa perusteella lempinimen Blondi ja hän osaa jo ratsastuksen perusasioita, on myös osallistunut opiskelumielessä tunnille ja toimi hienosti siellä, neiti tulee talven/kevään aikana kevyesti tunneille kunhan vähän "kasvaa" ja oppii lisää.
Luonne on tällä tammalla täysi kymppi, nuoresta iästään huolematta on todella fiksu ja järkevä neiti. Kuvia tulossa!
TALLIN TALVEN AUKIOLOAJAT:
ASIAKKAILLE: MA-TO 15-20 (MUINA PÄIVINÄ SOPIMUKSEN MUKAAN)
HEVOSTEN OMISTAJILLE JA VUOKRAAJILLE, JOKA PÄIVÄ 10-20


KESÄN VIIMEINEN LEIRIVIIKKO 1.-5.8. 10 iloista leiriläistä leireilevät vielä perjantaihin saakka, tämän jälkeen hevoset viettävät viikon loman laiduntaen ennen syksyn vakiotuntien alkua

SYKSYN VAKIOTUNNIT VARATTAVISSA 8.8. ALKAEN, omia paikkoja voi alustavasti varailla jo nyt-ryhmiä aletaan kokoamaan 8.8. eteenpäin ja tunnit alkavat15.8.!!


TUNTIHINNAT MUUTTUVAT 15.6. ALKAEN, Irtotunti on 16 euroa ja 10 tunnin kortti 160 euroa, 11.tunti on ilmainen, kortti on voimassa 4kk ostopäivästä.

Uusimme sivuja töiden lomassa, toistaiseksi päivitämme tietoja näille "vanhoille pohjille" :)


KESÄLEIRIT JA KURSSIT VARATTAVISSA! Ks. Leirit, osa leireistä on jo täynnä mutta vielä löytyy tilaa, Tervetuloa!


TIEDUSTELUT PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE

PUHELIMITSE PARHAITEN TAVOITAT MINUT MA-TO 16-16.30.JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ TAI TEKSTIVIESTI MIKÄLI EN PÄÄSE VASTAAMAAN :)

TERVETULOA HARRASTAMAAN ILOISEEN JOUKKOON! :)